Gør indretningen til lidt mere

Gør indretningen til lidt mere

20th September 2020 Aus Von oskar

For rigtig mange er hjemmet lidt det samme som en hule. Det skal være hyggeligt og rart at være der, og der skal være rum til både dig, familien og venner. En ting, der er rigtig vigtig, når det kommer til indretningen det er lys og dermed lamper.

Det kan være det gode arbejdslys over skrivebordet, så der både kan spises, men også arbejdes. Det samme gælder i køkkenet, hvor det er vigtigt at kunne se, hvad du laver. I stuen skal der være begge dele. Godt lys over bordet, men hyggelige lamper i krogene, når der skal hygges.

Alle former for lys og lamper, både elektrisk og stearin, bliver bedre med spejle på væggen. Lyset kan blive kastet lidt rundt, og et spejl giver noget til indretningen også, for de er ikke længere kun til badeværelset eller entreen. Prøv for eksempel med et stort spejl i en skøn ramme på væggen over sofaen i stedet for et billede og se, hvad det kan gøre.

På samme måde kan du vælge en lampe med en retro edisonpære til vindueskarmen eller væggen, som kan skabe en stemning, der er hyggelig og unik, men hvor du stadig får lys nok, når du har gæster, eller bare når du vil hygge med en god film.

Muligheder er der nok af, det vigtige er at huske, at det altid er godt med masser af lys frem for at have for lidt af slagsen, for det skal ikke være dystert og trist noget sted indenfor.