Integrér dine lamper i en større indretningsstrategi

Integrér dine lamper i en større indretningsstrategi

15th März 2021 Aus Von oskar

Alle boliger har behov for lamper og belysning. Dels til at skabe lys og glæde i hverdagen, men i høj grad også som komponenter i en større samlet strategi for boligindretningen. Skal du derfor til at indrette din kommende bolig, eller trænger din nuværende blot til en større makeover, så læs med her og få gode råd til hvordan du integrerer lamperne i din samlede indretningsstrategi.

Intet hjem uden lamper

Lys skal der til. Så enkelt kan det siges. Uden lys er det svært at leve et ordentligt og produktivt liv. Og særligt i Danmark, hvor det i halvdelen af året er ret så mørkt, er det derfor vigtigt, at man indretter sig ordentligt og pænt med flotte lamper.

Sørg derfor for, at dine lamper dels står hvor du til dagligt har brug for lys til at arbejde og færdes i hjemmet, men sørg samtidig for, at de også stilles på en måde, hvor de maksimerer boligens samlede indretning. En god idé er at lægge eksklusive tæpper, hænge flot kunst på væggene, samt generelt at kræse for boligens samlede indretning. Et flot sisal tæppe er i den forbindelse oplagt, da det ganske enkelt emmer af eksklusivitet og overskud.

Genbrug er in

Du behøver ikke nødvendigvis at gå ud og købe spritnye lamper, og ej heller helt nye tæpper. Genbrug hitter nemlig, og vil du med på trenden, så kan du f.eks. smutte forbi din lokale genbrugsbutik og gå på jagt efter flotte antikviteter og gamle lamper. Du kan ofte finde rigtig flotte udgaver, så giv det en chance.

Skab din helt egen unikke indretning

De lamper, tæpper, møbler samt alt det andet du indretter din bolig med, skal du føle dig glad for. Gå derfor efter ting som du føler dig tryg og tilfreds med, for ofte ender du med at bruge indretningsgenstandene i årtier frem.

I det hele taget bør din indretning tage udgangspunkt i dig og de værdier du står for. Tag eksemplet med genbrugsartikler, som nævnt før. Er det noget der passer godt med dine personlige værdier? Oplever du en glæde, sådan helt inderst inde, når du indretter dig med lamper og boligartikler som har sjæl og historie bag sig? I så fald er det helt klart det du bør gå efter.

Din samlede indretning bør være unik, og bør straks fortælle en historie om hvem du er som person, og hvad du står for. Og det hele starter med dine lamper, så held og lykke med dine indretningsplaner.