Tag jer bedst ud med den rette belysning

Tag jer bedst ud med den rette belysning

21st November 2022 Aus Von oskar

Her på siden beskæftiger vi os ikke alene med indretning af boligen, design og lækre produkter til at skabe den rette belysning i hjemmet. Vi ser også på, hvordan vi selv kan spille sammen med den måde, vi indretter vores hjem på, og hvordan for eksempel lamper og lysdesign har stor indflydelse på, hvordan vi tager os ud, og hvordan vi påvirker hinanden.

Hvis du for eksempel har været ude for at se på nye klæder i kategorien kjoler dame, er det godt at vide, at den belysning du har i dit hjem, har stor betydning for, hvordan farver og tekstur vil opleves, når du tager kjolen på næste gang, I skal have gæster, eller hvad anledningen nu måtte være.

Du kan finde de smukkeste kjoler til dame på webshoppen NA-KD, så det er bare om at gå på jagt efter det, du kunne tænke dig – og husk at tænke farver og udseende ind i de omgivelser, som kjolen skal bruges i.

Lysets farve betyder meget

En af de ting, der betyder meget, når du skal vurdere, hvordan farverne i din nye kjole vil tage sig ud i praksis, er typen af lamper og pærer, du har i dit hjem. I vore dage har vi efterhånden udskiftet de fleste af de gammeldags glødepærer med LED-pærer. Det er energibesparende og giver i mange tilfælde store muligheder for variation af lysstyrke og lyskarakter. Mange LED-pærer har indbygget mulighed for, at man kan regulere lysstyrken op og ned, og det betyder meget, hvis man for eksempel skal have gæster og gerne vil have en hyggelig belysning, hvor alle tager sig godt ud i deres kjoler og flotte tøj i øvrigt. Men det er vigtigt at undersøge, hvilken type lys, en LED-pære leverer, så man ved, at den passer til formålet. Nogle LED-pærer har meget hvidt lys, andre har et varmere, mere gulligt og rødligt lys, og alt efter, hvilket rum, pæren skal lyse i, og hvilken type lampe, den skal sidde i, skal man vælge den rette. Man kan få gode råd i el-fagbutikken eller læse mere om dette på internettets mange boligsider og webshops med udstyr til belysning og boligdesign.

Varmt lys giver et smukt udtryk

Skal du og dine gæster tage sig godt ud, er det vigtigt, at du vælger en belysning med et varmt lys til at kaste lys i dine lokaler. Varmt lys reflekterer stoffernes farver på smukkeste vis, og det er tillige hyggeligt og behageligt at opholde sig i. Der er god grund til, at vi traditionelt har opfattet levende lys og ild i pejsen som hyggegivere – de kaster et smukt, varmt lys ud i lokalet og er et levende bevis på, at varme farver i belysningen skaber et behageligt miljø.